Tarih: 24.01.2013 - Kadınlara Yönelik Mevlit Kandili Programları Düzenlendi
Tarih : 24.01.2013 - Okunma Sayısı : 1573 - Kırıkkale İl Müftülüğünden Kadınlara Yönelik Özel Mevlit Kandili Programı
Kadınlara Yönelik Mevlit Kandili Programları Düzenlendi

Kırıkkale İl Müftülüğünden Kadınlara Yönelik Özel  Mevlit Kandili Programı

1-Kırıkkale İl Müftülüğü İl Kültür Merkezinde Mevlit Kandili Özel Programı ve Konferans tertip etti.  Program saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Nur Camii Müezzin Kayyımı Murathan Önderin Kuran Tilaveti sonrasında İl Uzman Vaizi şükran Koçak’ın şiir okumasıyla devam etti. Programı sunan Din Hizmetleri Uzmanı F. Zeynep Belen Program aralarında seslendirdiği dörtlükler ile duygusal anlar yaşattı. Hacı Abdullah İpekçi Kız Kur’an Kursu Öğrencileri ilahiler söyleyerek,  Nat-ı Şerifler okudular.
Programa konuşmacı olarak Ankara Keçiören Müftülüğü Vaizi ve aynı zamanda Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile Gençlik Merkezi Aile Sorumlusu Hatice Kahyaoğlu Hz. Peygamberin Önderliğinde Aileyi Ayakta Tutan Değerler hakkında bilgiler verdi.
İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Müftülüğü olarak kültürel programlara önem verdiklerini ve kadınlara yönelik etkinlikleri önemsediklerini vurgulayarak 2013 yılında faaliyetlerimizin daha da artacağını belirtti. Sevgili Peygamberimizin doğumu olan Mevlit Kandilinin Müslümanların nazarında çok ayrı yeri olduğunu vurgulayarak. Peygamberimizin doğumu vesilesi ile O’nu anlamaya çalışalım dedi. Programa katılan bütün kadınların Mevlit Kandilini kutlayarak yoğun katılımlarından dolayı teşekkür etti.

2- 23 Ocak Çarşamba günü İhsaniye camiinde mevlit kandili programı yapıldı. Çok sayıda kadının katıldığı program büyük beğeni topladı.

3- Şükran Koçak koordinesinde  Hacı Abdullah ipekçi Kuran Kursu Öğrencileri ile birlikte Mevlid Kandili gecesi, Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kandil programı düzenlendi.

4- Din Hizmetleri Uzmanı F. Zeynep Belen koordinesinde Kur’an Kursu Öğreticileri Sümeyye Köroğlu ve Kübra Göker ile birlikte kadın Konukevinde Mevlid Kandili programı düzenlendi.

Nur Camii ve Külliyesi
Kırıkkale Merkez Nur Camii
Nur Camii içiniden panorama
Nur Camii İçinden
NUR CAMİ İÇİNDEN GÖRÜNTÜ
Nur Camii 17.12.2013
Copyright © 2013 Kırıkkale İl Müftülüğü - Tüm Hakları Kırıkkale Müftülüğüne Aittir. Tasarım ve Kodlama Coder By Melih.
Bugün : | ip Numaranız : 54.80.140.26 | Aktif Ziyaretçi : 3 | Bugün Gelen : 349 | Toplam Ziyaret : 630358